Musqueteer

musQueteer logo

Nieuws

Leer meer over het implementeren van Salesforce, IT Projectmanagement en ons als bedrijf!

Wij schrijven artikelen, nieuwsberichten, whitepapers en blogs. Neem een kijkje in onderstaande artikelen. Als je vragen hebt, horen we dat graag. Volg je ons al op social media? Hiermee krijg je onze nieuwe content direct op je eigen tijdlijn.

Whitepaper Sneller Groeien met CRM Salesforce
Whitepaper

Whitepaper: ‘Sneller groeien met CRM’

𝗖𝗥𝗠 𝗻𝘂 𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁𝘂𝗽𝘀 𝗲𝗻 𝗦𝗰𝗮𝗹𝗲𝘂𝗽𝘀! Een goed inzicht in de ervaringen, motivaties en frustraties van je klant is cruciaal als je sneller wil

Meer lezen »
Balanceren Privacy en Sales

Uitgelicht

Balanceren van Privacy en Sales

We zijn allemaal mensen die behoefte hebben aan een bepaalde mate van privacy, maar tegelijk willen we niet lastiggevallen worden met rommel waar we geen behoefte aan hebben. We willen alleen informatie voorgeschoteld krijgen, die voor ons van toepassing en van waarde is. Daarin ligt de paradox. In het kader van bijvoorbeeld de AVG wetgeving, de inzet van Data Management Platforms en het verdwijnen van bijvoorbeeld Google Trackingcookies, wordt het erg complex om te bepalen wat je als organisatie nog wél mag en kan op sales gebied. Hoe zorgen we ervoor dat we efficiënt kunnen blijven verkopen en groeien, met respect voor de privacy en wensen van onze prospects? In dit artikel belichten we een paar trends om rekening mee te houden.