Musqueteer

musQueteer logo

Salesforce Commerce Cloud

Altijd en overal contact met je klanten

Creëer een uniforme en slimme winkelervaring die helemaal is afgestemd op het koopgedrag van jouw klanten, zowel online als in de winkel. Optimaliseer het orderbeheer en bied klanten eenvoudige en naadloze processen; van bestellen en betalen tot en met verzenden en retourneren.

Salesforce commerce cloud icon

Wat is Salesforce Commerce Cloud?

Salesforce Commerce Cloud is een geavanceerd (cloud based) commerce-platform. Dit platform biedt een uitgebreide reeks aan handige tools waarmee je de complete customer journey optimaliseert. De software is ideaal voor bedrijven die zich richten op B2B en B2C e-commerce, want het stelt medewerkers in staat om nog betere en consistentere klantervaringen te leveren via diverse kanalen zoals web, social media, mobiel, e-mail en zelfs in de winkel.

Door gebruik te maken van Salesforce Commerce Cloud kun je gestroomlijnde e-commerce ervaringen creëren die naadloos inspelen op het winkelgedrag van je klanten. De nadruk ligt op het bieden van een persoonlijke winkelervaring, wat resulteert in meer relevantie, hogere omzet en een grotere klanttevredenheid.

De schaalbaarheid van Commerce Cloud maakt het toegankelijk voor bedrijven van verschillende groottes en in diverse sectoren. Of je nu een startup bent of een groot bedrijf runt, Commerce Cloud biedt de nodige inzichten en tools om jouw onderneming naar nieuwe hoogten te stuwen. En natuurlijk integreert het fantastisch met andere Salesforce modules, zodat je op alle fronten eenduidig en herkenbaar je ideale klant kunt helpen.

Heb je een vraag?

Onze collega’s staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Wat levert Salesforce Commerce Cloud jouw bedrijf?

Met Salesforce Commerce Cloud heb je een krachtige eCommerce tool in handen om je bedrijf te laten groeien. Hier zijn enkele essentiële functies die bijdragen aan het succes van jouw onderneming:

Geef je merk een online verkoopkanaal, in lijn met je winkel(s)

Vestig de digitale aanwezigheid van je merk met een aantrekkelijke online winkel. Salesforce Commerce Cloud is een intuïtieve tool waarmee je eenvoudig een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke webwinkel kunt opzetten en beheren.

Altijd en overal inzicht in je voorraad

Efficiënt voorraadbeheer is cruciaal voor een soepele bedrijfsvoering. Met Salesforce Commerce Cloud digitaliseer en automatiseer je jouw voorraadbeheer om je producten moeiteloos te beheren en real time te volgen.

Veilige en gebruikersvriendelijke betalingsverwerking

Bescherm de financiële gegevens van je klanten met de veilige betalingsverwerkingsopties van Salesforce Commerce Cloud. Zo zorg je voor een naadloze en beveiligde transactie-ervaring voor elke klant.

360-graden beeld van jouw klant

Begrijp je klanten beter door relevante gegevens te verzamelen en te beheren, waaronder productaankopen, elke online en offline interactie en contactinformatie. Met Salesforce Commerce Cloud ben je in staat om een waardevol klantprofiel te creëren, waar je jouw aanbod naar je klant op afstemt en waarmee je jouw klantrelaties versterkt.

Haal meer uit je marketingbudget

Vergroot je zichtbaarheid én je herkenbaarheid op alle kanalen door je marketinginspanningen naadloos te integreren met je webwinkel. Salesforce Commerce Cloud helpt je daarnaast om effectieve marketingcampagnes op te zetten en je merk op een consistente manier te presenteren. Je haalt meer uit jouw marketingbudget, met de wizards van Commerce Cloud.

Maak van klanten persoonlijke ambassadeurs

De online wereld wordt steeds persoonlijker. Is jouw webwinkel al persoonlijk genoeg voor jouw klanten? Bied klanten een unieke en gepersonaliseerde winkelervaring en de betrokkenheid bij jouw merk zal onherroepelijk stijgen. Salesforce Commerce Cloud maakt het mogelijk om op maat gemaakte aanbiedingen en inhoud te presenteren, waardoor klanten de winkelervaring hoger zullen waarderen. Een fantastische stap om van je klanten ambassadeurs te maken.

Uitbreidbaar zodra het jou uitkomt

Salesforce Commerce Cloud is niet alleen krachtig op zichzelf, maar het is ook erg goed schaalbaar! Breid het uit met verschillende tools, waaronder Salesforce Einstein, de eerste uitgebreide Ai voor CRM. Krijg nog meer inzicht in klantgedrag, anticipeer op trends en neem datagedreven beslissingen voor een nog effectievere bedrijfsvoering.

Met deze uitgebreide reeks functies biedt Salesforce Commerce Cloud niet alleen de middelen om je sales te verhogen, maar ook om innovaties sneller op de markt te brengen en klanten langdurig aan je merk te binden. Ontdek vandaag nog de enorme potentie van Salesforce Commerce Cloud en zet de volgende stap in de groei van je onderneming.

Salesforce Commerce Cloud: veelzijdig en integraal

Commerce Cloud is één van de aanvullende cloudservices van Salesforce, ’s werelds nummer 1 CRM platform met inmiddels meer dan 150.000 gebruikers! In tegenstelling tot veel andere CRM-systemen, die vaak zwaar zijn en een aanzienlijke belasting op je server vormen, onderscheidt Salesforce zich door zijn eenvoudige online configuratie en personalisatiemogelijkheden. Geen overcomplete pakketten waar je betaalt voor features die je niet gebruikt. Salesforce maakt het gemakkelijk om je CRM-systeem uit te breiden met de services die nodig zijn voor jouw bedrijf. Salesforce maakt een einde aan de eilandjescultuur en bevordert optimale synergie tussen alle afdelingen van je organisatie. Alle klantinformatie is verzameld op een centraal platform, waardoor je medewerkers kostbare tijd besparen en een betere service kunnen bieden.

Commerce Cloud is hiervoor een complete oplossing voor het creëren van een schaalbaar e-commerce platform, gebruikmakend van de intelligentie van Salesforce.

De naadloze connectie tussen digitale interacties en fysieke winkels zorgt ervoor dat merkconsistentie behouden blijft, ongeacht waar de klanteninteractie plaatsvindt. Hierdoor ontstaat een integrale benadering die de klantreis verrijkt en het merkimago versterkt.

Met mobiele toegang tot uitgebreide klantenanalyses (inclusief aankoopgeschiedenis, bestelstatussen, klantenservicekwesties en opmerkingen) houdt Salesforce Commerce Cloud bedrijven goed geïnformeerd over klantbehoeften. Dit stelt verkoop- en marketingteams in staat om nog beter in te spelen op de unieke eisen van hun klanten en hun strategieën te optimaliseren.

Hoe kan musQueteer jou hierin helpen?

Wij gebruiken onze krachtige combinatie van Salesforce kennis en ervaring op het vlak van bedrijfsprocessen en we maken inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn om jouw uitdagingen effectief en efficiënt aan te pakken. Hierbij gebruiken we standaard elementen waar het kan en maken we componenten (bijvoorbeeld software, processen, documenten) op maat waar het moet. Daarbij houden we natuurlijk rekening met onvoorziene situaties. Afhankelijk van wat het beste bij jouw wensen aansluit, kan musQueteer het werk bij jou op locatie uitvoeren of remote voor een kosten-efficiënte implementatie. Wij stellen alles in het werk om te zorgen dat jouw processen naadloos blijven draaien, terwijl we op de achtergrond samenwerken aan de groei die jij beoogt.

Arnd Jan Prause

Vraag het onze specialisten

Wil je meer weten over Salesforce Commerce Cloud voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact op met Arnd Jan Prause, Founder en Consultant bij musQueteer.

Meer weten over Salesforce voor jouw organisatie?

Plan vrijblijvend een demonstratie!

Meer weten over IT Projectmanagement?

Lees dan hier verder: