Musqueteer

musQueteer logo

Waarom musQueteer

Eén voor allen, allen voor één.

Wij automatiseren tijdrovend, complex en vervelend werk, zodat onze klanten sneller, eenvoudiger en leuker hun doelen bereiken.

Met een compact team van experts optimaliseren wij bedrijfsprocessen. Dit doen we met aandacht voor de mensen áchter de processen en vanuit een energieke grondhouding. Hierbij gebruiken we onze business kennis als toegevoegde waarde naast onze diepgaande kennis van IT systemen. Bij start-ups en scale-ups implementeren wij ‘s werelds meest vooraanstaande CRM Salesforce en we leveren (management) consultants en projectleiders bij grootschalige IT-projecten. 

Automatisering levert een belangrijke bijdrage aan werkgeluk. Niemand wordt immers blij van saai, herhalend werk. En áls je dan gaat automatiseren, doe dat dan ook met mensen die niet alleen verstand van zaken hebben, maar ook nog eens een plezier zijn om mee te werken. Niet anoniem, maar betrokken. Niet met oogkleppen, maar met een brede visie op procesverbetering. 

Kernwaarden

Deskundig

We werken methodisch en professioneel. We combineren zorgvuldig onze IT skills met onze Business skills. Bovendien nemen wij verantwoordelijkheid.

Vindingrijk

We lossen problemen altijd op. Juist als het moeilijk wordt. We zijn creatief, ervaren en volhardend. We hebben een hekel aan losse eindjes, dus die laten we nooit achter.

Betrokken

Wij tonen ondernemerschap en verzilveren kansen. Onze basis ligt in vertrouwen en respect. We zijn toegewijd en empathisch. We werken als één team met onze opdrachtgevers samen.

Energiek

Wij zijn aanpakkers. Handen uit de mouwen en actie! Hard werken, maar ook lol hebben met elkaar. We houden van een persoonlijke touch en gaan geen uitdaging uit de weg.

Heb je een vraag?

Onze collega’s staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Hoe zit ons team in elkaar?

Consultants

Bij musQueteer werken gepassioneerde consultants die hun ruime ervaring hebben opgedaan bij bedrijven in bijna alle industrieën. En ze zijn inzetbaar in diverse rollen zoals project manager, technisch architect, business analyst of tester. Onze consultants zorgen ervoor dat een project goed wordt begeleid en dat onze klanten altijd een passende oplossing krijgen.

Ontwikkelaars

Daarnaast heeft musQueteer een team van ontwikkelaars in de Filipijnen. Hiermee beschikken wij over een breed scala aan technische vaardigheden die in Nederland vaak moeilijk te vinden zijn. Ook werken we samen met ontwikkelaars uit Egypte en Tunesië. Met dit internationale netwerk lukt het ons om de beste oplossing voor onze klanten te leveren.

Werkstudenten

Wij hebben ook een team van HBO en Universitaire studenten tot onze beschikking dat we inzetten voor allerlei werkzaamheden die niet kunnen worden opgelost via automatisering. Onze werkstudenten zijn flexibel en laagdrempelig inzetbaar, maar ook in staat om kritisch na te denken en precies te werken. Zij nemen onze klanten veel tijdrovend werk uit handen en zorgen dat een nieuwe IT oplossing naadloos aansluit op de huidige bedrijfsprocessen en hun data. Ook kunnen onze werkstudenten helpen om administratieve achterstanden weg te werken.

Met de krachtige combinatie van Consultants, Offshore Ontwikkelaars en Werkstudenten kan musQueteer zijn klanten optimaal helpen om snel en duurzaam te groeien.

Ook interessant?

Lees onze blogs, kennis en nieuws!