Musqueteer

musQueteer logo

Werken bij musQueteer

Eén voor allen, allen voor één.

Het motto van de Drie Musketiers geldt ook voor ons. We werken graag in overzichtelijke teams. Met mensen die we vertrouwen en voor wie we altijd klaar staan. Dit betekent niet alleen binnen musQueteer, maar ook onze opdrachtgevers zijn onderdeel van dat team. Samen gaan we voor resultaat dat een verschil maakt.

Wij werken vanuit Nederland en de Filipijnen. Onze projectleiders en directie is gevestigd in Utrecht en ons development team werkt flexibel op de prachtige Filipijnse eilanden. Naast onze vaste basis, werken wij graag met jonge toptalenten. Met hen delen we onze kennis en zorgen we voor de ontwikkeling van ons vakgebied. We hebben inmiddels een mooi team van jonge professionals die ons op projectbasis ondersteunen.

Naast werken, doen we ook graag leuke dingen met elkaar. Team building activiteiten, lunches, maar ook bijvoorbeeld een ski-trip hebben we samen gedaan. Ook zetten we ons regelmatig in voor goede doelen. Denk bijvoorbeeld aan onze Serious Swim marathon voor 3FM’s Serious Request actie die we verschillende keren hebben georganiseerd.

Heb je een vraag?

Onze collega’s staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Direct solliciteren

Hoe zit ons team in elkaar?

Consultants

Bij musQueteer werken gepassioneerde consultants die hun ruime ervaring hebben opgedaan bij bedrijven in bijna alle industrieën. En ze zijn inzetbaar in diverse rollen zoals project manager, technisch architect, business analyst of tester. Onze consultants zorgen ervoor dat een project goed wordt begeleid en dat onze klanten altijd een passende oplossing krijgen.

Ontwikkelaars

Daarnaast heeft musQueteer een team van ontwikkelaars in de Filipijnen. Hiermee beschikken wij over een breed scala aan technische vaardigheden die in Nederland vaak moeilijk te vinden zijn. Ook werken we samen met ontwikkelaars uit Egypte en Tunesië. Met dit internationale netwerk lukt het ons om de beste oplossing voor onze klanten te leveren.

Werkstudenten

Wij hebben ook een team van HBO en Universitaire studenten tot onze beschikking dat we inzetten voor allerlei werkzaamheden die niet kunnen worden opgelost via automatisering. Onze werkstudenten zijn flexibel en laagdrempelig inzetbaar, maar ook in staat om kritisch na te denken en precies te werken. Zij nemen onze klanten veel tijdrovend werk uit handen en zorgen dat een nieuwe IT oplossing naadloos aansluit op de huidige bedrijfsprocessen en hun data. Ook kunnen onze werkstudenten helpen om administratieve achterstanden weg te werken.

Met de krachtige combinatie van Consultants, Offshore Ontwikkelaars en Werkstudenten kan musQueteer zijn klanten optimaal helpen om snel en duurzaam te groeien.

Vacatures

Kom bij ons team!

musQueteer Team
Vacature

Open Sollicitatie

Zit er nu geen passende vacature voor je bij? Stuur dan een open sollicitatie! Wij komen graag in contact met goede doorgewinterde professionals of ambitieuze jonge

Meer lezen »