Musqueteer

musQueteer logo

Sollicitatieformulier

Join the club!

Leuk dat je solliciteert op één van de beschikbare functies! Na het invullen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

    Sollicitatieformulier
    Werken bij musQueteer:

    Het motto van de Drie Musketiers geldt ook voor ons. We werken graag in overzichtelijke teams. Met mensen die we vertrouwen en voor wie we altijd klaar staan. Dit betekent niet alleen binnen musQueteer, maar ook onze opdrachtgevers zijn onderdeel van dat team. Samen gaan we voor resultaat dat een verschil maakt.

    Wij werken vanuit Nederland en de Filipijnen. Onze projectleiders en directie is gevestigd in Utrecht en ons development team werkt flexibel op de prachtige Filipijnse eilanden. Naast onze vaste basis, werken wij graag met jonge toptalenten. Met hen delen we onze kennis en zorgen we voor de ontwikkeling van ons vakgebied. We hebben inmiddels een mooi team van jonge professionals die ons op projectbasis ondersteunen.

    Naast werken, doen we ook graag leuke dingen met elkaar. Team building activiteiten, lunches, maar ook bijvoorbeeld een ski-trip hebben we samen gedaan. Ook zetten we ons regelmatig in voor goede doelen. Denk bijvoorbeeld aan onze Serious Swim marathon voor 3FM’s Serious Request actie die we verschillende keren hebben georganiseerd.