Musqueteer

musQueteer logo

Over ons

Wij automatiseren tijdrovend, complex en vervelend werk, zodat onze klanten sneller, eenvoudiger en leuker hun doelen bereiken. 

Een musQueteer is een trouwe strijder die staat voor zijn team en zijn doel. Eén voor allen, allen voor één. Opgericht door drie vakbroeders met een gezamenlijke visie: we gaan samen onze opdrachtgevers helpen om sneller en beter te groeien. 

musQueteer oprichters

De naam musQueteer is een directe verwijzing naar de roman De Drie Musketiers, door Alexandre Dumas. Wil je meer weten over wat musQueteer tot de dag van vandaag drijft en wat ons anders-dan-anders maakt? Lees dan ons verhaal

Onze klanten over ons

Quattro Methode

Met de stapsgewijze en unieke Quattro methode, garanderen wij dat we op eenzelfde manier opereren en dat we de kwaliteit waarnaar we streven, kunnen leveren. En jouw organisatie bereikt zijn beoogde doel: beter en sneller opschalen.

quattro groei methode 1

1. Onthullen

quattro groei methode 2

2. Ontwerpen

quattro groei methode 3

3. Oplossen

4. Opschalen

Waarom musQueteer?

Wij automatiseren tijdrovend, complex en vervelend werk, zodat onze klanten sneller, eenvoudiger en leuker hun doelen bereiken. Met een compact team van experts optimaliseren wij bedrijfsprocessen. Dit doen we met aandacht voor de mensen áchter de processen en vanuit een energieke grondhouding. Hierbij gebruiken we onze business kennis als toegevoegde waarde naast onze diepgaande kennis van IT systemen. Bij start-ups en scale-ups implementeren wij ‘s werelds meest vooraanstaande CRM Salesforce en we leveren (management) consultants en projectleiders bij grootschalige IT-projecten. 

Automatisering levert een belangrijke bijdrage aan werkgeluk. Niemand wordt immers blij van saai, herhalend werk. En áls je dan gaat automatiseren, doe dat dan ook met mensen die niet alleen verstand van zaken hebben, maar ook nog eens een plezier zijn om mee te werken. Niet anoniem, maar betrokken. Niet met oogkleppen, maar met een brede visie op procesverbetering. 

Werken bij musQueteer:

Het motto van de Drie Musketiers geldt ook voor ons. We werken graag in overzichtelijke teams. Met mensen die we vertrouwen en voor wie we altijd klaar staan. Dit betekent niet alleen binnen musQueteer, maar ook onze opdrachtgevers zijn onderdeel van dat team. Samen gaan we voor resultaat dat een verschil maakt.

Wij werken vanuit Nederland en de Filipijnen. Onze projectleiders en directie zijn gevestigd in Utrecht en ons development team werkt flexibel op de prachtige Filipijnse eilanden. Naast onze vaste basis, werken wij graag met jonge toptalenten. Met hen delen we onze kennis en zorgen we voor de ontwikkeling van ons vakgebied. We hebben inmiddels een mooi team van jonge professionals die ons op projectbasis ondersteunen.

Naast werken, doen we ook graag leuke dingen met elkaar. Team building activiteiten, lunches, maar ook bijvoorbeeld een ski-trip hebben we samen gedaan. Ook zetten we ons regelmatig in voor goede doelen. Denk bijvoorbeeld aan onze Serious Swim marathon voor 3FM’s Serious Request actie die we verschillende keren hebben georganiseerd.