Musqueteer

musQueteer logo

Ons verhaal

Eén voor allen, allen voor één.

Een musQueteer is een trouwe strijder die staat voor zijn team en zijn doel. Eén voor allen, allen voor één. Opgericht door drie vakbroeders met een gezamenlijke visie: we gaan samen onze opdrachtgevers helpen om sneller en beter te groeien. 

De naam musQueteer is een directe verwijzing naar de roman De Drie Musketiers, door Alexandre Dumas. In die tijd was goud het meest waardevolle goed, maar tegenwoordig wordt informatie gezien als het nieuwe goud. De strijd wordt niet meer met een musket en sabel gevoerd tegen kardinaal Richelieu, maar met de modernste informatietechnologie en software tegen inefficiëntie en verstoring (zoals door cyber criminelen). Wat echter niet is veranderd: de klant is nog altijd koning.

musQueteer oprichters

Teamwork makes the dream work

MusQueteers werken autonoom samen in kleine teams. Geen logge, naamloze legers van nieuwbakken deeloplossers, maar overzichtelijke, persoonlijke units van daadkrachtige waarmakers die hoog-over het proces overzien, zonder zicht te verliezen op de details én de belangen van de betrokkenen.

Wij zijn er niet om simpelweg een systeem naar binnen te pompen, maar om werkelijk IT te integreren met de business processen, volgens onze Quattro methodiek. Het gevolg is dat technologie écht voor u gaat werken. En alleen dán kunt u gebruik maken van het volle potentieel van uw oplossing. Alleen dán bereikt u duurzame en stabiele groei op een manier die past bij de organisatie en uw visie op de toekomst.

Samen naar de toekomst

Het musQueteer team is allang niet meer beperkt tot de drie vakbroeders. Continu vinden nieuwe experts hun weg naar de gelederen van musQueteer. Afhankelijk van het project stellen we het beste team samen. We selecteren hierbij uit onze eigen medewerkers en uit onze flexibele schil de perfecte samenstelling van expertise, ervaring en persoonlijkheid.

Als interim workforce passen wij naadloos in vrijwel elke organisatie, wat past bij onze informele en persoonlijke bedrijfscultuur. Onze kernwaarden zijn Betrokken, Integer, Vindingrijk en Energiek. Wij zoeken de verbroedering (m/v) in onze socials en personeelsactiviteiten. De foto’s en verhalen van de aanwezigen spreken voor zich; nog lang na dato…

Heb je een vraag?

Onze collega’s staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Werken bij musQueteer?

Bekijk onze vacatures!

musQueteer Team
Vacature

Open Sollicitatie

Zit er nu geen passende vacature voor je bij? Stuur dan een open sollicitatie! Wij komen graag in contact met goede doorgewinterde professionals of ambitieuze jonge

Meer lezen »