Musqueteer

musQueteer logo

Salesforce Consultant

Salesforce Consultant werken bij musQueteer

Deel dit bericht

Krijg jij energie van het aansturen van een enthousiast team, dat samenwerkt aan uitdagende Salesforce implementaties voor onze klanten? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe Salesforce Consultant!

Wie is musQueteer?

Onze naam musQueteer is een directe verwijzing naar de roman De Drie Musketiers, door Alexandre Dumas. In die tijd was goud het meest waardevolle goed, maar tegenwoordig wordt informatie gezien als het nieuwe goud. De strijd wordt niet meer met een musket en sabel gevoerd tegen kardinaal Richelieu, maar met de modernste informatietechnologie en software tegen inefficiëntie en verstoring (zoals door cyber criminelen). Wat echter niet is veranderd: de klant is nog altijd koning.

MusQueteers werken autonoom samen in kleine teams. Geen logge, naamloze legers van nieuwbakken deeloplossers, maar overzichtelijke, persoonlijke units van daadkrachtige waarmakers die hoog-over het proces overzien, zonder zicht te verliezen op de details én de belangen van de betrokkenen. Door tools zoals Salesforce te integreren met business processen gaat technologie écht werken voor onze klanten en helpen wij hen groeien.

Wat ga je doen als Salesforce Consultant?

 • Je kent Salesforce van haver tot gort en bent verantwoordelijk voor alle stappen van de implementatie van het Salesforce platform voor onze klanten; van het analyseren van bestaande processen tot solution design, uitrol en training van eindgebruikers.
 • Je begeleidt een enthousiast team van junior consultants voor wie je ook fungeert als coach.
 • Je krijgt je eigen klantenportfolio, voor wie je naast consultant ook de accountmanager bent. Je bent hun primaire aanspreekpunt en weet wat er bij hen speelt. Zo zie je commerciële kansen voor ons die het werk voor de klant weer wat eenvoudiger, leuker en sneller maken. Altijd met de win-win mindset!
 • Waar uitdagingen ontstaan, ben jij in staat om ‘outside the box’ te denken en een passende (waar nodig creatieve) oplossing te ontwerpen. Wij laten geen losse eindjes achter.

Join the team!

MusQueteers zijn echte teamplayers. Zowel intern met collega’s als met de mensen bij onze klanten. Wij zijn een team van doorgewinterde Salesforce en IT experts, aangevuld met enthousiaste jonge talenten. Samen werken we aan groei; voor onze klanten, ons bedrijf en onszelf. Hierbij vinden we het belangrijk dat de collega’s meedelen in de groei. Je komt terecht in een compact en persoonlijk team waarmee we graag leuke dingen doen met elkaar. Denk aan teambuilding activiteiten, lunches of ski-tripjes. Daarnaast zetten we ons graag in voor goede doelen. Zo hebben wij verschillende keren de Serious Swim marathon voor 3FM’s Serious Request georganiseerd.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een goed salaris, (tussen de €3000 en €6000 euro per maand) passend bij jouw opleiding en ervaring;
 • Bonusregeling en vakantiegeld;
 • Een dynamische baan met veel verantwoordelijkheid en uitdaging;
 • Super collega’s in Nederland en de Filipijnen. Niet te veel, niet te weinig;
 • Wij groeien lekker door en jij groeit met ons mee. Perspectief in overvloed!
 • Onze standplaats in Utrecht met heerlijke lunches;
 • Wij werken graag samen op locatie en werken remote waar dat handig of nodig is
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen (bijkopen in overleg), een aanvullend pensioenregeling en een reiskostenvergoeding;

Wat vragen we van jou als Salesforce Consultant?

 • HBO/WO werk- en denkniveau (WO is een pré)
 • Je kunt snel denken en schakelen
 • Diepgaande kennis van Salesforce
 • Een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel
 • Goede communicatieve skills, zodat je een sleutelrol kunt vervullen in de communicatie met onze klanten en technici (software engineers).
Angela Bounin

Solliciteren

Zie jij jezelf wel werken als Salesforce Consultant binnen dit enthousiaste en gedreven team? Solliciteer dan direct! Als je vragen hebt over de functie, neem dan contact op met Angela Bounin, Office Manager bij musQueteer

Ook interessant voor u?

musQueteer Team
Vacature

Open Sollicitatie

Zit er nu geen passende vacature voor je bij? Stuur dan een open sollicitatie! Wij komen graag in contact met goede doorgewinterde professionals of ambitieuze jonge

Meer lezen »
Vacature werkstudent IT
Vacature

Werkstudent IT

Wil jij naast je studie al werken in een IT bedrijf? Solliciteer bij musQueteer! Als IT werkstudent ga je direct meedraaien in ‘echte’ projecten voor

Meer lezen »