Musqueteer

musQueteer logo

Salesforce Trailhead

Deel dit bericht

Salesforce is de meest vooraanstaande CRM-software ter wereld en biedt de allerbeste apps voor elke fase van de customer journey, van lead tot loyaliteit. MusQueteer heeft ervaren Salesforce implementatie-experts in huis die je helpen bij het implementeren van Salesforce voor jouw organisatie. Om jouw organisatie te helpen groeien en alles uit Salesforce te halen, laten we jou én je medewerkers graag kennis maken met het online leerplatform: Salesforce Trailhead. Trailhead is de ultieme plek om je kennis op het gebied van Salesforce te vergroten en je carrière naar nieuwe hoogten te brengen.

Wat is Trailhead?

Trailhead is een gratis online trainingsplatform van (en ontwikkeld door) Salesforce. Of je nu een absolute beginner bent of een doorgewinterde professional, trainingen worden gepersonaliseerd op basis van je functie en je niveau. Trailhead maakt complexe onderwerpen gemakkelijk te begrijpen door content in eenvoudige taal en als hapklare brok aan te bieden.
Er wordt gebruik gemaakt van ‘gamification’ om je gemotiveerd te houden terwijl jij nieuwe vaardigheden ontwikkelt. Als je van een module het lesmateriaal hebt afgerond, maak je een meerkeuzetoets of voltooi je een uitdaging om je nieuwe kennis gelijk toe te kunnen passen. En wat het extra leuk maakt: elke prestatie die je boekt, wordt gevierd met badges, punten en confetti! Het voelt aan als een spel waarbij je beloningen verdient, terwijl je nieuwe dingen leert. Zo wordt het leren leuk gemaakt en blijf je gemotiveerd!

Naast leertrajecten over een breed scala aan onderwerpen, biedt Trailhead uiteraard uitgebreide trainingen op het gebied van Salesforce-vaardigheden. De vraag naar deze vaardigheden is de afgelopen jaren toegenomen, omdat steeds meer bedrijven Salesforce-technologie implementeren om de relatie met hun klanten te beheren.

Voor wie is Trailhead?

Trailhead is gemaakt voor iedereen die zich op dit gebied verder wil ontwikkelen. Of je nu een student bent die net begint met het verkennen van de Salesforce-wereld, een professional die zijn vaardigheden wil uitbreiden of zelfs een enthousiaste hobbyist die gewoon wat meer wil weten. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met coderen of helemaal nieuw bent in de IT-wereld. Trailhead biedt cursussen voor beginners, gevorderden en experts, zodat je op je eigen tempo kunt groeien en leren.

Trailblazer -Community

Met Trailhead kan je ook verbinding maken met een gemeenschap van mede-Trailblazers. Je kunt lid worden van forums en groepen waar je kunt communiceren met mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Dit opent de deur naar waardevolle netwerkmogelijkheden en de kans om van anderen te leren. Het is fijn om te weten dat je niet alleen bent op je zoektocht naar kennis en dat er altijd anderen zijn die je kunnen ondersteunen en inspireren. Trailblazers zijn pioniers, vernieuwers en mensen die nooit zijn uitgeleerd. Dit zijn de mensen die innoveren met Salesforce en het platform gebruiken om hun bedrijf te transformeren. Ze inspireren anderen doordat ze constant bezig zijn met vernieuwing. Met Salesforce heeft iedereen toegang tot training en gelijke kansen. Iedereen kan dus een Trailblazer zijn!

De voordelen van Trailhead:

  • Het is gratis. Dit maakt het toegankelijk voor iedereen die zijn carrière in Salesforce wil bevorderen. Je kunt je aanmelden op de website van Salesforce (salesforce.com) of de Trailhead GO app downloaden op je mobiel. Deze is te vinden in de Playstore en Appstore.

  • Flexibiliteit. Je kunt op elk moment en overal leren, want alles is online beschikbaar. Of je nu onderweg bent naar je werk, in een lunchroom zit of gezellig op de bank hangt, je kunt altijd inloggen op Trailhead en beginnen met leren.

  • Je leert belangrijke vaardigheden. Op Trailhead krijg je de kennis die je nodig hebt om verder te komen in je carrière of een positie in het Salesforce-ecosysteem te krijgen. Een specifieke vooropleiding is niet nodig.

  • Je verdient accreditaties. Denk bijvoorbeeld aan een Salesforce-certificaatvoor een bepaalde functie of een superbadge nadat je in de praktijk hebt laten zien wat je kunt. Op deze manier kun je je kennis over Salesforce aantonen, wat natuurlijk goed is voor je cv en je een concurrentievoordeel op de banenmarkt geeft.

Start jouw avontuur

Onze consultants en developers maken zelf gretig gebruik van Trailhead. Naast het uitbreiden van hun eigen Salesforce kennis gebruiken ze Trailhead als waardevolle informatiebron voor al hun Salesforce gerelateerde vragen. Meld je gratis aan op https://trailhead.salesforce.com of download de Trailhead GO app in de Appstore of Playstore. En wie weet zien onze eigen musQueteer Trailblazers jou terug in de community van Salesforce! Wil je eerst meer informatie over Trailhead of Salesforce, neem dan contact met ons op.

Arnd Jan Prause

Vraag het onze specialisten

Wil je meer weten over Trailhead of wat Salesforce voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact op met Arnd Jan Prause, Founder en Consultant bij musQueteer

Ook interessant voor u?