Musqueteer

musQueteer logo

Quattro Methode

Eenvoudig naar beter.

Met de stapsgewijze en unieke Quattro methode, garanderen wij dat we op eenzelfde manier opereren en dat we de kwaliteit waarnaar we streven, kunnen leveren. En jouw organisatie bereikt zijn beoogde doel: beter en sneller opschalen.

Maar waarom zou je eigenlijk methodisch willen werken? Ten eerste omdat het meer grip geeft op het uitvoeren van complexe taken. Daarbij stelt het je in staat om beter vooruit te kunnen kijken.

Methodisch werken is kort gezegd ‘de leer van de reeds afgelegde weg’. Uit ervaring hebben wij veel waardevolle lessen geleerd, die wij graag herhalen in de praktijk van nu.

Natuurlijk kun je ook doorslaan in het opstellen van procedures. Wij staan ervoor om de stappen zo overzichtelijk mogelijk te houden, met ruimte voor specifieke configuratie voor bepaalde opdrachtgevers.

Want een teveel aan procedures zal doodslaan en de gewilligheid van betrokkenen om mee te werken inperken. We maken alleen procedures waar het nodig is.

In grote lijnen hebben wij onze Quattro Methode opgedeeld in (hoe kan het ook anders) vier stappen:

  1. Onthullen
  2. Ontwerpen
  3. Oplossen
  4. Opschalen

Hieronder leggen wij kort uit wat elk van deze stappen voor jou betekent.

Heb je een vraag?

Onze collega’s staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Stappen in de Quattro Methode

quattro groei methode 1

1. Onthullen

De eerste fase waarin we kennismaken met jouw uitdagingen. Wij gebruiken onze krachtige combinatie van Salesforce kennis en ervaring op het vlak van bedrijfsprocessen en onthullen wat er mogelijk is om dit aan te pakken. Zowel op korte termijn de quick wins als op de lange termijn structurele oplossingen.

quattro groei methode 2

2. Ontwerpen

Vervolgens ontwerpen we een gedetailleerd plan waarbij we verder kijken dan wat er voor de hand ligt.​ Dit kan in de meeste gevallen met standaard componenten en in specifieke gevallen zal het om maatwerk vragen.

quattro groei methode 3

3. Oplossen

Het creëren van de Oplossing waarbij we ook de niet voorziene situaties meenemen. Die zijn er meestal.​ Afhankelijk van wat het beste bij jouw wensen aansluit, kan musQueteer het werk onsite bij jouw organisatie uitvoeren of off-shore voor een kosten-efficiënte implementatie.

4. Opschalen

Dit is waar het uiteindelijk om draait! Een efficiënte oplossing en werkwijze zodat jouw organisatie beter en sneller kan opschalen; Je kan meer doen met hetzelfde aantal mensen.

Stimuleer de groei van je bedrijf!

Benieuwd hoe de Quattro Methode bijdraagt aan jouw groei? Neem contact op en wij leggen je uit hoe groeien met musQueteer leuker, sneller en makkelijker is.

Ook interessant?

Lees onze blogs, kennis en nieuws!