Musqueteer

musQueteer logo

Salesforce

De meest vooraanstaande CRM software ter wereld

Tijden zijn veranderd. Klanten verwachten meer van je bedrijf. Met één centraal beeld van iedere klant, kunnen al je teams aan de torenhoge verwachtingen blijven voldoen, ongeacht hun locatie. Deals worden sneller gesloten, marketing schiet in de roos, de klantenservice zorgt vaker voor een glimlach, de loyaliteit van je klanten schiet omhoog en je bedrijf groeit en bloeit.

Maak je medewerkers succesvol

Verenig al je teams rond de klant. Breng sales, service, marketing, commerce, IT en analytics op één lijn met één centrale informatiebron voor effectieve gesprekken en een snelle besluitvoering, waar ze zich ook bevinden. Geef iedereen de tools om betere customer experiences te bieden. Ook tools als Slack worden ondersteund! Slack helpt medewerkers effectiever met elkaar te communiceren en hun apps optimaal te gebruiken – waar dan ook. Met Einstein AI kan iedereen productiever werken, empathie tonen en de loyaliteit vergroten dankzij betere klantenservice. En onze unieke Trailhead-trainingshub biedt gratis leuke leertrajecten waarmee je medewerkers essentiële vaardigheden opdoen.

salesforce AI medewerkers beter maken

Salesforce Modules

Profiteer van één centraal klantbeeld. Als je de geschiedenis, interesses en zelfs frustraties van je klanten kent, kun je je aanpak beter afstemmen op hun behoeften. Zo krijgen ze een betere indruk van je merk. Salesforce biedt de allerbeste apps voor elke fase van de customer journey, van lead tot loyaliteit. Hoe meer apps je toevoegt, hoe meer het je oplevert.

Salesforce Sales Cloud

Sales Cloud

Succesvol verkopen, vanaf elke locatie. 

Deze toonaangevende CRM-oplossing brengt verkoopautomatisering naar een nieuwe dimensie met een volledige set cloud based tools. Tools die je teams helpen meer business binnen te halen, de productiviteit te verhogen en de pijplijn te vullen met leads van hoge kwaliteit. 

Verhoog je omzet nog sneller met ’s werelds toonaangevende CRM-platform.

Service Cloud

Stroomlijn je processen en bied gepersonaliseerde, snelle klantenservice. 

Van callcentersoftware tot selfserviceportals, met klantenserviceoplossingen van Salesforce bied je snellere, intuïtieve en flexibele klantenservice waarmee je zelfs anticipeert op klantbehoeften. Met de automatiseringstools kun je efficiënter werken en sneller reageren op vragen van klanten.

Verras je klanten met een snellere en efficiëntere klantenservice.

Salesforce Service Cloud
Salesforce Marketing Cloud

Marketing Cloud

Alle marketingtools op één platform 

Gebruik elk klantcontact om de relatie met je klanten te versterken met gepersonaliseerde en crosschannel customer journeys via e-mail, mobiel, social media en andere kanalen.

Plan en beheer omnichannel campagnes met ’s werelds krachtigste digitale marketingplatform.

Commerce Cloud

Altijd en overal contact met je klanten. 

Creëer een uniforme en slimme winkelervaring, zowel online als in de winkel. Optimaliseer het orderbeheer en bied klanten eenvoudige en naadloze processen, voor bestellen en betalen tot en met verzenden en retourneren.

Salesforce Commerce Cloud

Salesforce maatwerk

Alle modules van Salesforce werken naadloos met elkaar samen. Maar natuurlijk komt het ook voor dat er gekoppeld moet worden met externe apps. Denk bijvoorbeeld aan accountancy software of ERP systemen. Onze ontwikkelaars zijn in staat om de door u gewenste modules van Salesforce te koppelen aan uw bestaande systemen, waardoor u het beste van beide werelden krijgt. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van Salesforce Platform, waarmee in enkele kliks apps gebouwd kunnen worden. Maar ook voor complexere integraties is ons team goed toegerust. Zo ontwikkelen wij bijvoorbeeld met Ruby on Rails op het Heroku platform.

Ruby on Rails development

Ruby on Rails (Rails) is een open-source web application framework, geschreven in de Ruby programmeertaal. Deze wordt gebruikt door grote namen, zoals GitHub, Airbnb, Shopify, Zendesk en meer. Rails-based webapps zijn robuust, dynamisch en belangrijker nog – sneller te bouwen. Daarom is Ruby on Rails ook vaak de eerste keus voor start-ups. De ontwikkeltijd wordt vaak teruggebracht met maar liefst 25-40%. Dankzij de ingebouwde modules (gems), snel gerealiseerde development en eenvoudige syntax ontwikkelen wij met Ruby on Rails bliksemsnel apps.

Als een organisatie een digitale oplossing of software applicatie zoekt, maar geen idee heeft welke technologie gebruikt moet worden, adviseren wij Ruby on Rails als eerste keuze. Als de vereisten eenvoudig, schaalbaar en snel zijn, past Ruby on Rails hier perfect bij.

Daarnaast is Ruby on Rails zeer secure. Onze wereld wordt steeds digitaler en vrijwel alle data is bereikbaar via het internet. Daarom is Ruby erop gericht om de webapps secure te maken en cyber aanvallen te vermijden. Zowel aan serverzijde als aan clientzijde.

Salesforce is werelds meest vooraanstaande CRM en werkt continu aan innovatie, waardoor het een fantastisch platform is om apps mee te integreren. Met Rails heb je de flexibiliteit om de tools en technologieën te kiezen die het meest logisch zijn voor jouw project. Salesforce biedt een robuuste set API’s, die je in staat stelt om de data en logic van Salesforce te gebruiken in jouw Ruby applicatie.

Heroku Cloud integration

Salesforce heeft zijn eigen Cloud platform, Heroku genaamd, waarop apps gebouwd kunnen worden (bijvoorbeeld met de Ruby programmeertaal). Ontwikkelen op Heroku is eenvoudig gemaakt en deployment is supersnel. De eenvoud en ready-to-go opzet maakt Heroku zeer geschikt voor Start-ups/Scale-ups. Maar ook grote organisaties zoals Toyota en Citrix maken gebruik van Heroku. Heroku heeft in verhouding weinig rekenkracht nodig.

Ook is het mogelijk om te bouwen op het AWS (Amazon Web Services) platform, maar dit vraagt wat van de skills van het team dat ermee gaat werken. Zo is bij gebruik van AWS een dedicated DevOps engineer nodig, maar bij Heroku helemaal niet. AWS is daarom voor kleinere bedrijven vaak te complex of arbeidsintensief. AWS wordt gebruikt door middelgrote en grote organisaties, zoals BMW Group en Airbnb.

Zowel Heroku als AWS zijn prima platformen om op te ontwikkelen, maar je moet goed begrijpen wat voor functionaliteit jouw organisatie nodig heeft en hoeveel geld je ervoor over hebt. Ook moet je goed weten welke skills (vooral DevOps) er binnen het team beschikbaar zijn als je begint aan AWS. Het juiste platform voor jou is het platform dat je helpt je business doelen te bereiken en je ontwikkelaars productief te houden. Wij adviseren hier graag in. Neem gerust contact op.

Nieuwsgierig? Plan vrijblijvend een demo!

Salesforce biedt eindeloos mogelijkheden om jouw organisatie beter vanuit de klant te laten denken. Wij luisteren graag naar jouw behoefte en laten je zien hoe dit in de praktijk eruit zou kunnen zien. Verplicht je tot niets en je leert gegarandeerd wat!

Waar wacht je nog op? 😀
Salesforce Astro points to demo