Musqueteer

musQueteer logo

Kunnen bots jouw werk beter dan jij?

Kunnen bots jouw baan beter?
De meeste mensen zijn zich ervan bewust dat #robots en #AI een grote impact gaan hebben op de wereldwijde arbeidsmarkt. Met name op het gebied van repeterend werk zijn deze technologieën al vergevorderd en worden ze nu al breed toegepast.

Deel dit bericht

Geen zorgen: onderscheid jezelf met je menselijkheid!

De meeste mensen zijn zich ervan bewust dat #robots en #AI een grote impact gaan hebben op de wereldwijde arbeidsmarkt. Met name op het gebied van repeterend werk zijn deze technologieën al vergevorderd en worden ze nu al breed toegepast. In de Zorg, Software-ontwikkeling en IT, bijvoorbeeld. Zelfs enkele van de grootste social media influencers zijn niet menselijk, maar een AI-based model. Vrijwel elke baan die er nu bestaat, zal op een of andere manier worden geautomatiseerd. 

Maar dat betekent niet dat we binnenkort allemaal zonder werk zullen zitten. We moeten alleen de mogelijkheden verkennen om ons werk mét AI en bots zo menselijk mogelijk te maken. We kunnen ons op een bepaald moment niet meer onderscheiden met productiviteit, maar wel (ironisch genoeg) met menselijkheid!

Dit is ook het startpunt van het werken met musQueteer. Met ons krijgt u een persoonlijk team van daadkrachtige waarmakers tot uw beschikking. Wij verdiepen ons niet alleen in de technologie, maar ook in de organisatie, de business en de mensen om uw IT-project of Salesforce implementatie zo plezierig en succesvol mogelijk te maken. Het optimaliseren van uw processen leidt zo juist tot meer werkvreugde! 🎉

Wat vind jij van de opmars van AI en Bots? Is het een zegen of een vloek? Laat het weten in de comments!

Ook interessant voor u?