Quattro aanpak

Met de stapsgewijze en unieke Quattro aanpak, garanderen wij dat we op eenzelfde manier opereren en dat we de kwaliteit waarnaar we streven, kunnen leveren. En jouw organisatie bereikt zijn beoogde doel: beter en sneller opschalen.


01

Onthullen

De eerste fase waarin we kennismaken met jouw uitdagingen. Wij gebruiken onze krachtige combinatie van Salesforce kennis en ervaring op het vlak van bedrijfsprocessen en onthullen wat er mogelijk is om dit aan te pakken. Zowel op korte termijn de quick wins als op de lange termijn structurele oplossingen.

02

Ontwerpen

Vervolgens ontwerpen we een gedetailleerd plan waarbij we verder kijken dan wat er voor de hand ligt.​ Dit kan in de meeste gevallen met standaard componenten en in specifieke gevallen zal het om maatwerk vragen.

03

Oplossen

Het creëren van de Oplossing waarbij we ook de niet voorziene situaties meenemen. Die zijn er meestal.​ Afhankelijk van wat het beste bij jouw wensen aansluit, kan musQueteer het werk onsite bij jouw organisatie uitvoeren of off-shore voor een kosten-efficiënte implementatie.

04

Opschalen!

Dit is waar het uiteindelijk om draait! Een efficiënte oplossing en werkwijze zodat jouw organisatie beter en sneller kan opschalen; Je kan meer doen met hetzelfde aantal mensen.

Opgericht in 2007 met kantoor in Utrecht. Wij maken IT en Salesforce toegankelijker voor start-ups en scale-ups.

Laatste blogs

Social Media

Contact

Tel: +31 (0)30-3075724

Email ons: info@musqueteer.nl

Adres

Nijverheidsweg 16a, 3534 AM Utrecht, Nederland