Consultants

Bij musQueteer werken gepassioneerde consultants die hun ruime ervaring hebben opgedaan bij bedrijven in bijna alle industrieën. En ze zijn inzetbaar in diverse rollen zoals project manager, technisch architect, business analyst of tester. Onze consultants zorgen ervoor dat een project goed wordt begeleid en dat onze klanten altijd een passende oplossing krijgen.

Ontwikkelaars

Daarnaast heeft musQueteer een team van ontwikkelaars in de Filipijnen. Hiermee beschikken wij over een breed scala aan technische vaardigheden die in Nederland vaak moeilijk te vinden zijn. Ook werken we samen met ontwikkelaars uit Egypte en Tunesië. Met dit internationale netwerk lukt het ons om de beste oplossing voor onze klanten te leveren.

Werkstudenten

Wij hebben ook een team van HBO en Universitaire studenten tot onze beschikking die we inzetten voor allerlei werkzaamheden die niet kunnen worden opgelost via automatisering. Onze werkstudenten zijn flexibel en laagdrempelig inzetbaar, maar ook in staat om kritisch na te denken en precies te werken. Zij nemen onze klanten veel tijdrovend werk uit handen en zorgen dat een nieuwe IT oplossing naadloos aansluit op de huidige bedrijfsprocessen en hun data. Ook kunnen onze werkstudenten helpen om administratieve achterstanden weg te werken.


Met de krachtige combinatie van Consultants, Offshore Ontwikkelaars en Werkstudenten kan musQueteer zijn klanten optimaal helpen om snel en duurzaam te groeien.

Opgericht in 2007 met kantoor in Utrecht. Wij maken IT en Salesforce toegankelijker voor start-ups en scale-ups.

Contact

Tel: +31 (0)30-3075724

Email ons: info@musqueteer.nl

Adres

Nijverheidsweg 16a, 3534 AM Utrecht, Nederland