Samen met onze toptalenten uit de Filipijnen laten wij jouw organisatie sneller en beter groeien

Ons team van ontwikkelaars bestaat uit zeer bekwame en ervaren professionals. Ze ontwikkelen hun kennis voortdurend met een structureel trainingsprogramma. Hierdoor zijn ze op de hoogte van de laatste technlogische trends en kunnen we onze klanten de beste oplossingen bieden.  
  
Daarnaast houden we de productiviteit van het team hoog door een gestructureerd werkproces en leggen we individuele verantwoordelijkheden neer bij alle teamleden.   
 
Het team wordt geleid door Senior Solution Architects en Project Managers uit Nederland. Onderling in het Filipijnse team coachen Seniors de Juniors en begeleiden hen in hun werk en delen hun ervaring. 
 
Deze internationale samenwerking stelt musQueteer in staat om op maat gemaakte en flexibele oplossingen te bieden aan onze klanten,. Dit doen we met behulp van 's werelds no. 1 CRM oplossing Salesforce en door ons gecreeerde slimme webapplicaties met behulp van de beproefde technologie Ruby on Rails. Uiteraard voorzien van intuïtieve gebruikersinterfaces (UX/UI) en geweldig applicatieontwerp. Wij hebben hier ervaring mee op een groot aantal verschillende domeinen.  
 
Verder zijn de oplossingen die we ontwikkelen (front-end, back-end en full-stack) zeer betrouwbaar, veilig, efficiënt en snel. Om dit voor elkaar te krijgen houden we de applicaties up to date volgens de laatste standaarden en inzichten.  
 
We betrekken onze klanten altijd nauw bij onze projecten. Door gebruik te maken van een centraal ticketing systeem leveren wij betrouwbare en hoogwaardige support aan onze klanten en leveren wij de beste service.  
 
musQueteer houdt zich strikt aan de data privacy en –security normen van haar klanten, Wij werken met gestandaardiseerde werkprocessen en tools om het risico op veiligheids issues in het gehele ecosysteem te minimaliseren.  
 
Ben jij benieuwd hoe wij jouw organisatie verder kunnen helpen groeien, neem dan vrijblijvend contact met ons op! 


Share on

Opgericht in 2007 met kantoor in Utrecht. Wij maken IT en Salesforce toegankelijker voor start-ups en scale-ups.

Contact

Tel: +31 (0)30-3075724

Email ons: info@musqueteer.nl

Adres

Nijverheidsweg 16a, 3534 AM Utrecht, Nederland