Word onafhankelijk van je kantoor: efficienter samenwerken, overal en altijd

Herken jij ook de uitdagingen die werken op afstand met zich meebrengt? 
 
Sinds het begin van de Covid-19 crisis werkt men massaal thuis. Dit is een grote verandering en vraagt om aanpassingsvermogen van je medewerkers. Met Zoom, Teams of Meet kunnen je collega’s nog steeds makkelijk in contact blijven, ook al is dit niet hetzelfde als samen op kantoor zijn. Nu deze situatie inmiddels een tijd aan de gang is, is het tijd om de balans op te maken:
 
  • Werken je teams niet zo goed samen als wanneer de teamleden op dezelfde plek zitten (dwz de 'traditionele setting')?
  • Wil jij als manager meer inzicht in waar iedereen mee bezig is? En wil je meer grip op de bedrijfsvoering? 
  • Heeft jouw organisatie kansen om te groeien, maar worden die kansen geremd doordat je je mensen slechts beperkt toegang kunt geven tot bedrijfsgegevens en processen?
  • Heb jij alleen inzicht in je managementrapporten op vooraf geplande tijdstippen? Nadat een collega een serie complexe handelingen en berekeningen heeft uitgevoerd? 

Onze oplossing
musQueteer heeft hier de oplossing voor! Hoe doen we dat? 
Door het gebruik van Salesforce standaardiseer je processen, kan je meerdere mensen en teams laten samenwerken, geef je iedereen inzicht in de laatste status en worden bedrijfsregels en -afspraken 'ingebakken' in het proces. 
Informatie kan ook worden gedeeld met mensen buiten Salesforce zoals klanten. Daarnaast is het heel goed te regelen wat men NIET mag zien van elkaar. Via Salesforce zijn alle partijen met elkaar verbonden op een naadloze manier, waardoor samenwerken NOG beter gaat. Zowel het systeem als de gegevens bevinden zich in de cloud en zijn op ieder modern apparaat (laptop, tablet, smartphone) te benaderen. Het gevolg is dat je medewerkers overal vandaan kunnen samenwerken, alsof ze bij elkaar op kantoor zitten.
 
Dit helpt je om als bedrijf in te spelen op de huidige situatie van thuiswerken en afstand houden. Maar het helpt je in algemenere zin om je als bedrijf meer Agile op te stellen in een constant veranderende markt. Salesforce helpt je om dynamisch te zijn en musQueteer helpt je om je processen aan te passen in Salesforce.
 
De visie van musQueteer op Salesforce:
  • Bedrijven met een goed ingericht Salesforce platform kunnen beter en sneller opschalen
  • Wij maken bedrijfsprocessen efficiënter met Salesforce waardoor je meer kunt doen met hetzelfde aantal mensen
  • We zorgen voor de transitie naar een nieuwe manier van werken met Salesforce. We richten Salesforce in en leveren een Salesforce backbone op waarmee Start-ups en Scale-ups kunnen opschalen
  • We doen dit op een stapsgewijze en unieke manier, beter bekend als onze QuattrO aanpak: Onthullen + Ontwerpen + Oplossen = Opschalen 

Heeft dit jouw interesse gewekt en wil je meer weten van onze aanpak, dan kun je hier contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak.
Share on

Opgericht in 2007 met kantoor in Utrecht. Wij maken IT en Salesforce toegankelijker voor start-ups en scale-ups.

Contact

Tel: +31 (0)30-3075724

Email ons: info@musqueteer.nl

Adres

Nijverheidsweg 16a, 3534 AM Utrecht, Nederland